Wat is Tachyon? 
Vele onderzoeken tonen aan dat Tachyon-energie een gunstig effect heeft op mensen, dieren, planten en voedsel. Tachyon-energie zuivert van binnenuit, en brengt orde waar chaos heerst. Daarmee werkt het helend, reinigend, beschermend en stimulerend op alle niveau´s. Het brengt ordening op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Wat kun je ermee? 
Tachyon-energie heeft steeds hetzelfde effect; het heeft een intrinsiek harmoniserend effect op ons energieveld. Tachyon-energie is een liefdevolle, harmoniserende, vitaliserende, helende en vooral neutrale energie en versterkt het zelfgenezend vermogen.
Tachyon-energie heeft ongekende mogelijkheden. Dit varieert van de krachtige effecten op ons fysieke lichaam tot een langere houdbaarheid van groente en fruit. Van een beter concentratievermogen tot kosteloze energievoorziening. Van een verhoogde vitaliteit tot het permanent weghalen van electrosmog. En van het eenvoudig terugbrengen van de chakra’s in hun natuurlijke, gemakkelijk te doorstromen verticale stand tot verhoging van fysieke prestaties.